luni, 8 martie 2010

de 8 Martie, femei care traiesc inflorind!!!


In primul rand vreau sa spun un la multi ani tuturor femeilor din Univers, caci poate or exista si femei extra-terestre, cu urechi lungi si ochii mari care asteapta pe Marte sa fie iubite. In continuare, cu ocazia zilei de "8 martie" e normal sa va prezint 2 personaje de gen feminin foarte speciale pentru mine.
In partea dreapta (cum priviti spre poza), un personaj extraordinar, Catwomen, in persoana Emei. Ea este iubita mea, fire deschisa si sincera, dar parca cum spune si costumul, agresiva in caz ca o ataci intentionat si cocalaresc. Decisa si de fiecare data foarte clara in tot ce face, m-a vrajit din prima cu masca ei de pisoi gingas, si m-a transformat in "Batman", un strasnic veghetor al orasului, caci multi cocalaretzi mascati sunt de o nesimtire totala. Imi place felul ei de a fi si mai ales faptul ca ma intelege si ma sustine in tot ce fac, motiv pentru care o iubesc mult de tot.
In partea stanga, un personaj fara de care nu poti sa te lipsesti. Buna prietena cu Ema, aceasta "Cruela"(costumata exemplar) este iubita lui Cocos ("ingredientul unei prietenii"), pe nume Diana. O adevarata Cruela in viata de zi-cu-zi, cu o privire mai ucigatoare de fel, un umor subtil dar foarte indraznet, angajata in domeniul marketingului, obisnuita sa invinga concurenta, Diana poate fi privita ca un fel de Cruela cotidiana, insa, daca o cunosti mai bine, este deasemenea o persoana extraordinara, care stie sa aprecieze cu adevarat o prietenie si care stie sa-si manifeste sentimentele cu sinceritate. Astfel, ea si Cocos se merita unul pe altul prin felul lor de a gandi si "calitatea umana" care o ofera.
Astfel, Tineretul PRM, incheie o zi in care onoreaza si ofera "un buchet de fericire" femeilor, si multumeste acestor extraordinare fiinte ca ofera gratie si inteligenta existentei noastre umile.

Un comentariu:

  1. Cat de sweet esti!!! Multu ca ai scris despre mine! :D Ai niste texte super amuzante :))

    Ar trebui sa-ti promovezi mai mult blogul pentru a putea citi si altii care nu ne cunosc!!!:D

    puuuuup!

    RăspundețiȘtergere