luni, 29 martie 2010

FARA JALE NU E DURERE!

Pot sa stau seara, in camin alaturi de tovarasii mei, la o bere si o bucata de paine cu mic, pot sa am o zi de kkt in care ploua siroaie peste mine, si sunt atacat de o gramada de persoane false, pot sa am mii de minute de ars aiurea fara bani in buzunar, pot sa am o zi fara de pic de inspiratie, pot sa am prieteni mii care sufera alaturi de mine, pot sa am o perioada in care reversul medaliei se imprima in fruntea mea, pot sa fiu legat de altii la gura si sa am atatea de vorbit! Pe degeaba Eu nu Jelesc ca ALTII, si de aici parca vine acea linguseala care aduce aceste persoane intr-o postura superioara mie.
Tovarasii mei inteleg bine cum e sa fii modest atat cat sa nu deranjezi bizonii de oras, prietenii mei stiu cum sa se simta bine fara un sfant, fara sa bea Sampanie intr-o masina inchiriata, prietenii Mei stiu cum sa te ajute PE TINE suferindule, nu cu aberatii si variatii de voce, amicii mei te simt cand vrei sa nu ceri, si iti ofera! amicii mei vor sa ma vada sus pentru ca au incredere in mine, nu ca falseuri pe o scena imaginara, tovarasii mei nu iti canta in struna, ci te lovesc pe tine idiotule cand te crezi pe Luna! Noi nu jelim si cerem ajutor voua, din contra privim lucid si punem punct unde TRebuie! ms mult.

Un comentariu:

  1. Intr la mine pe pagina si ia-ti si tu bannerul "No Basescu day". Poti sa intrii si la ei pe blog nobasescuday.blogspot.com Si pe 2 aprilie trebuie sa purtam mult mov!! Intra pe site si o sa vezi despre ce e vb!

    pup!

    RăspundețiȘtergere