duminică, 7 martie 2010

Cocos, condimentul unei prietenii!

Dragi pipaitori ai tastei, acest personaj, in poza mascat in Joker, il cheama Diaconu Bogdan Alexandru, un bun prieten de-al meu, in consecinta un om care respacta miscarea PRM-ista A Tineretului, miscare promovata de mine.
Cunoscut de foarte multa lume din Constanta si nu numai, sub apelativul de "Cocos", el este genul de om care, pe langa sarmul sau foarte eficient pus in lumina de calitati mirobolante, detine o arta a inglobularii cuvintelor de mare suplete lirica, lucru care duce la explozia urmaritorului intr-un ras isteric, plin de forme, detalii care se inchid subit printr-un rezultat inevitabil: Cocos are talent umoristic!
Cand zici "cocos" zici valori culturale, caci nu asculta maneaua pe geam scuipand seminte, zici buna dispozitie, cand zici cocos zici inteligenta, caci nu se baga in combinatii gen: 3 ciorapi la 10 mii, masini din germania etc, precum alti oameni importanti in "domeniul comercial", cand zici cocos zici bun simt, caci nu sta pe orizontala in canapelele din cluburi cu 3 sticle de whisky platite pe datorie.
Acesta este Cocos, un prieten pe cinste care alaturi de alte persoane, poate intra in categoria demn de a fii cetatean roman in Europa! PS: in episoadele urmatoare vor fi prezentati alti membrii ai miscarii PRM-iste!

2 comentarii:

  1. =)))) Stiuuuu! Il stiu pe tipul asta! E un pufuletz!!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf ce mi.e dor de voi! Toti! Ce dragutza Diana! Parca o aud zicand "pufulet" ihhi! Va ador!!!!

    RăspundețiȘtergere