vineri, 26 februarie 2010

Sper din toata inima ca a-ti inteles mesajul de recrutare. Dupa cele spuse in debut vreau sa ma prezint asa cum se cuvine. Da, recunosc, sunt mult prea curios din fire. Vreau sa cunosc firea umana din toate perspectivele. Pot sa consider ca gandesc si actionez diabolic, caci dorinta mea de a cunoaste poate duce la manipulare, deci esti gata sa intrii in "Espionage" ? Sunt sigur ca ai tupeul necesar de a posta pe blog din cauza anonimatului de care te folosesti. Dar oare e de ajuns? Odata intrat, credema nu poti sa iesi, deoarece odata demascat, vei vrea sa fii in postura de a judeca!
Sunt o persoana simpla, cu un blog simplu, dar care viseaza mult prea sus. Cred ca aceasta dorinta de a ajunge asa departe intr-un timp strans parca in pumnii unui zeu, ma reduce la nimic. Asta e si motivul pentru care doresc sa cunosc cate un pic din fiecare. Cred ca asta e secretul, de a face totul pas cu pas.
Sunt multe de spus despre mine.....Ce sa mai zic despre voi! Voi continua a posta dupa primele persoane aparute, persoane care vor deschide un nou dosar de spionaj. Nu uitati drumul e lung dar secretele exista intotdeauna!

Un comentariu: